kontakt@jordangel.se 

SOULWORK BY JORDÄNGEL

BILDGALLERI


Jordängel poddar

 Välkommen att lyssna på när Egle från Hitta din inre kraft Akademi och jag poddar om ämnen som transformation, vardagsmedialitet och själsläsningar.

Egle är en urkraft med stor kunskap och fokus på personlig utveckling. Hon är en person som har gett mig mod att förverkliga mina drömmar och jag rekommenderar henne varmt till alla som vill hitta sin inre kraft!

Besök hitta din inre kraft Akademi här

Lyssna på poddavsnittet här

Livesnack

Tillsammans med min vän Karolina Holmgren gör jag livesändningar på Instagram om ämnet vardagsmedialitet. Karolina är medium, healer och keramiker. Hon har sin altilje och verkstad på sin gård utanför Kristianstad. Gå gärna in på hennes hemsida på karolinakeramik.se och kika på allt vackert hon gör.

Vill du lyssna på vårt samtal är du välkommen in på Jordängels instagramkonto jordangel.se

klicka här för att komma till Jordängels instagram

Själsläsning

Själsläsningarna ligger mig varmt om hjärtat. Soul Realignment® metoden har hjälpt mig personligen att bottna och vila i min egen personlighet. Att vara stolt över den jag är och även få nycklar hur jag själv fungerar och kompass till hur jag ska navigera i mina känslor och reaktioner. Att utgå från att alla är en perfekt skapelse från källan.  I mitt arbete lägger vi inte till något du ska lära dig och du ska inte förändra dig någonting. Vi läker själsliga sår och du kommer närmare dig själv och plockar bort det som inte längre behövs. År 2020 blev jag certifierad själsläsare med Soul Realignment® metoden. I en själsläsning får du hjälp att se ditt liv ur ett här-och-nuperspektiv där det bara finns ett fokus, och det är på nuet och framtiden. Vi medvetandegör de blockeringar och begränsningar som fastnat hos dig för att sedan ge dig själv tillåtelse att släppa dem. Denna metod ger dig friheten att ta makten över din egen situation och ta ansvar för det som tidigare beteenden som orsakat dig problem.  En själsläsning hos mig sker via telefon eller videosamtal. Du får en inspelning av vår session, vilket gör att du inte behöver anteckna något under tiden vi pratar.

Vill du veta mer om hur en själsläsning kan gynna dig i din andliga utveckling kan du boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal med mig klicka här

På Nihal Academy er bjuder jag mina tjänster under fliken utbildade Soul Realignment® practitioners 

Vill du veta mer kan du besöka grundaren av Soul Realignment® hemsida  eller min svenska mentor på Nihal Akacemy

Min första lön

Sommaren 2020 tog jag ett viktigt kliv i min mediala utveckling. Jag började våga ta betalt för min förmåga och kunskap. Jag hade gjort vägledningar sedan ett år då, men då arbetat på lediga stunder utan betalning. Min allra första lön var i form av de här kantarellerna. Det var en  osedvanligt träffsäker andekontakt som jag fick till mig den dagen och kvinnan som jag förmedlade den till var så berörd att hon ville ge mig något tillbaka. Då först förstod jag att det jag gjorde verkligen betydde något för andra, att det inte bara för på skoj, en show eller underhållning. De budskap hon fick var livsförändrande och därför ville hon ge något i utbyte. Det var en viktigt och fin dag för oss båda, eller ja... för oss alla tre, om man räknar med anden som förmedlade budskapen. 

 Medium och helhetsterapeut

Några månader försenat på grund av pandemin och efter genomför arbetsprov fick jag äntligen mitt diplom hos Anna-Lena Vikström.

Det var ett viktigt år för mig då jag gick från att skämmas för mina gåvor till att faktiskt våga använda dem i tjänst för andra.  Rekommenderas varmt! anna-lena.se

Ljudhealing

Jag har arbetat med musik i hela mitt liv. Jag är uppväxt i en musikerfamilj och jag började tidigt sjunga och spela offentligt. Jag har en musikerutbildning på masternivå (5 år) från musikhögskolan i Malmö. Ljud, andning och att arbeta med ljudvibationer har och är en stor del av mina helande verktyg både för mig själv och andra. Att helas med hjälp av ljudvågor är en enormt kraftfull och vacker process. Sessionerna äger rum i mitt hem i Skattkärr utanför Karlstad. 

Healing hos mig 

När du kommer på healing hos mig möts du redan i dörren av ett helande lugn.  Stämningen i rummet är viktigt för mig. En healingsession innebär ett förtroende och min intention är alltid att skapa en lugn och trygg plats att läka och växa som människa.

Healing med budskap

Allt jag gör är inom ramen av helande. I en healingsession tycker jag om att kommunicera på många olika dimensioner och jag brukar avsluta med att man får budskap genom orakelkort. Beroende på vilken kortlek du själv väljer så blir du vägledd och får precis det budskap du behöver.

Jordängels mediumcirkel

Våren 2021 startade jag upp Jorängels mediumcirkel. Heliga måndagskvällar där vi bygger upp gruppens energi, arbetar med healing och övar vägledning och på att ge budskap från andevärlden. Den här gruppen har lärt mig ledarskap inom min andlighet och hur viktigt det är att bygga upp förtroendet mellan sig själv, andevärlden och den man ska ge budskap till. Att få arbeta på gemenskap och tillit i ett slutet sällskap på det här sättet har stärkt mig i mitt arbete med mina egna guider och framför allt lärt mig att lita på andra människor och på min egen mediala förmåga.

Årsläggning med tarotkort

Varje halvår, nyår och midsommar erbjuder jag årsläggning med tarotkort. Ett fint verktyg till att förbereda sig inför den kommande framtiden.

Mina tre hjärtan

Jag fick tre barn på två år och dessutom var det risk för mitt eget liv och hälsa både graviditeterna. Att bli mor ställde verkligen min egen högkänslighet på sin spets. Jag insåg att jag måste rensa mitt eget karma, och rensa min egen energi för att kunna vara den mamma som mina barn förtjänar. Att vända fokuset på min egen hälsa och välmående för att kunna vara en mamma som orkar med är den svåraste omställningen jag gjort i det här livet. Jag har alltid funnits där för andra och helt plötsligt, för första gången var det jag som låg på sjukhus. Varje dag är en ny inbjudan till möjligheten att helas och det är verkligen något jag vill dela med mig av. 

Min tvillingsjäl

2005 träffade jag min älskade Martin och vi har varit tillsammans sedan dess. Martin är min stora kärlek och inget av min verksamhet hade varit möjligt utan hans stöd.

Jobbar från mitt hem

Att arbeta hemifrån är fantastiskt. Det innebär att jag får mer tid till mina små änglar. Det innebär även oväntat men kärt besök, ibland mitt i en fotografering till mitt instagramkonto. Klick in på min instagram här

Nära till naturen

Alla jordens urkulturer utgår från att allt vi behöver finns omkring oss här och nu. Jag älskar den filosofin och hämtar gärna hem skatter från min omgivning. På sensommaren knöt jag min egen rökelse. Torkade blommor till vinterns bad och torkade örter och vinbärsbland till mitt te. Lyxigt och klimatsmart.

Morgonrutiner

För att få en fin start på dagen brukar jag ta en morgonpromenad. Det ger mig tillfälle att läsa av dagens energier och även känna efter hur jag själv mår innan barn och man vaknar.

Vardagsmedialitet

2019 blev början på något nytt. Min medialitet ökade och jag fick in alldeles för mycket information som jag inte kunde sortera. Det innebar en totalsanering av intryck som jag håller på än idag. Jag tittar inte på tv, lyssnar inte på radio och läser inte tidningar. Jag läser av min omgivning med mina guider, vägledare och änglarnas hjälp. Jag läser av de energier som omger oss och vår jord och arbetar dagligen med självhealing. Att lära sig navigera information i "kriget om våra tankar" är något som jag gärna vill dela med mig av till den som söker mig vägledning. 

"Du är ett naturväsen"

"Du är ett naturväsen, ingen ser världen exakt som du ser den och du måste hitta din egen väg" så sa Ernesto Naranjo till mig under vår mediumutbildning hos Anna-Lena Vikström.  Ernesto arbetar med bland annat Healing, Samtalscoaching samt att han målar själsportätt. Här har han målat min själsenergi. Ernesto erbjuder även Healingkurser, som jag själv gått.  Besök hans förtagshemsida här