kontakt@jordangel.se 

soulwork by Jordängel

Jordängels gästbok

Här har du möjlighet att ge mig en hälsning eller varför inte en recension på ditt möte med mig. 
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in
soulwork by JORDÄNGEL

Min gästbok

Här kommer ett axplock av kommentarer jag fått av klienter. Jag är så otroligtacksam för alla fina ord och för den tid som mina klienter tagit sig för att  skriva till mig. 
Kvinna, Soul Realignmentläsning
Jag kan varmt rekommendera Anna! Varm, proffsig och ger massor av positiv energi! Jag hade en superspännade sittning där Anna var spot on i så mycket och påminde mig om rätt riktning och hade många fina budskap!
Kvinna, Soul Realignmentläsning
Anna inspirerar! Hon ger ett sug efter att veta mer. Med smittsam och härlig energi gav hon mig en fantastisk själsläsning. Kommer garanterat boka fler härliga möten.
Kvinna, distanshealing
Tusen takk for healingen igår. Sover dårlig for sovetablettene mine er slutt. Men i natt sov jeg godt, tusen takk 
Man, årsläggning med tarot
Väldigt proffesionell, kom med input om saker bara jag vet. Rekommenderar varm denna tjej, långt över mina standardförväntningar
Kvinna, medial vägledning och healing
Professionell, ödmjuk, kunnig och tillmötesgående behandlare med fingertoppskänsla utöver det vanliga. Anna lyssnar på ens behov och önskemål. Skulle välja att gå till jordängel alla dagar i veckan och rekommenderar verkligen att prova hennes fantastiska behandlingar. Toppbetyg från mig
Man, Soul Realignmentläsning
Hej Jordängel! Vill skriva till dej om vad som har hänt den senaste veckan.  Jag har fått tillbaka en go känsla som jag känner igen och som jag hade för länge sedan.  Gôtt att den har kommit tillbaka.  Jag märker en avsevärd skillnad i mitt varande. Jag har fått en mer positiv framtidstro än tidigare. Jag märker hur min kost förändras inte bara till mer vegetariskt utan också att jag behöver äta mindre måltider samt mycket långsammare. Jag har börjat göra saker mycket långsammare och allt detta gör att jag får ett mindre stresspåslag än tidigare. Framför allt märker jag hur mitt ego får en allt mindre roll. I morse vid 05:20 vaknade jag i ett sinnestillstånd som jag aldrig upplevt tidigare. Det kändes som en enda stor glädje och att jag hade kontakt med nån sorts universumsmedvetande en kort stund. Jag hade svar på alla frågor. Det var som ett enda lyckorus. Sedan somnade jag igen och vaknade lite senare och då var allt som vanligt igen men min positivitet har jag fortfarande kvar. Det är kanske under natten som man får nån sorts kontakt. Ska bli intressant att se vad som händer fortsättningsvis. Stor kram och tack för det du gjort för mej
Kvinna, medial vägledning
efter ett möte med Anna är jag alltid fylld med massor av positiv energi och har fått svaret på frågor som jag inte ens visste att jag hade, hon är bara bäst
Kvinna, vägledning med andekontakt
Anna är enastående träffsäker på att ge andekontakter. Hon förmedlar många specifika saker och händelser, ett riktigt medium! Fantastiskt duktig på att läsa av tarotkort.Jag kan varmt rekommendera henne.
Kvinna, Soul Relignment
Anna är väldigt inspirerande och varm, med en väldig närvaro och kraft. Rekommenderas varmt!
Kvinna, Medial vägledning
Anna är en fantastisk kvinna! Hon har hjälpt mig så mycket genom hennes läsningar och fått mig att förstå mer vem jag är och väglett mig i rätt riktning. Jag tror mer på mig själv nu och går emot mina rädslor, begränsningar och osäkerheter, allt tack vare henne.TACK älskade jordängel
Kvinna, Medial vägledning med andekontakt
Helt fantastisk upplevelse att träffa en sådan (inget tvivel) jordängel. Rekommenderas varmt