Boka tid här

kontakt@jordangel.se 

ANNA HÖGLUND

Mina Tjänster

Om du är intresserad och vill veta mer kan du  boka ett initialt konsultationssamtal utan kostnad med mig. Du kan även läsa mer ingående om mina tjänster längre ner på sidan.

Intiutiv

HEALING & MEDIUM

Karlstad - Örebro - Karlskoga - Kristinehamn

Healingsession - 60 minuter

Reikihealing är godkänd som stresshantering av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Den här sessionen genomförs enbart vid ett fysiskt möte i min lokal i Sakttkärr en bit ifrån Karlstad, Örebro, Karlskoga och Kristinehamn. Här kommer du i en harmonisk miljö få lyssna på avslappnande musik och få en möjlighet att tanka upp livsenergi. Jag kommer att ge dig hands-on healing vilket innebär att jag som medium hjälper dig att aktivera din egen livskraft.

Mina sessioner utformas utifrån vad du som kommer till mig behöver. Jag är utbildad inom Reiki och änglahealing. Jag har även en musikerbakgrund och erbjuder ljudhealing med hjälp av klangskål, koshi chimes samt  rainmaker. Om så önskas brukar jag även ha en liten del där jag ger budskap genom tarot och orakelkort. Här får du en skräddarsydd helande stund från ett medium utifrån dina egna önskemål. 

Välkommen till Jordängel - Medium och healing för dig i Karlstad, Kristinehamn, Örebro & Karlskoga

555 SEK                                        BOKA

Healing är en holistisk behandlingsmetod, vi utgår från att kropp och psyke ses som en helhet. Här behandlar vi inte bara enskilda symptom, utan vi tillåter healingenergin flöda genom hela kroppen. Healing är en effektiv behandlingsmetod som hjälper dig med bland annat smärta, stressreducering, ångest, fysiska och mentala blockeringar. Detta är en fantastisk och naturlig läkningsprocess där vi hjälper kroppen att fylla på sina egna energiförråd.

Som medium kan jag erbjuda fler tjänster än healing, så som exempelvis medial vägledning och fastighetsrensning. En del av mina tjänster utförs hos mig i närheten av Karlstad, Örebro, Kristinehamn och Karlskoga. Men flera tjänster kan även genomföras online genom video- eller röstsamtal. Läs gärna mer om mina tjänster här.


Anna Höglund

Kontakta mig

Skriv in dina uppgifter och vad du är intresserad av så kontaktar jag dig så snart som möjligt.  Dröjer mitt svar? Kolla så att inte mitt mail hamnat i din skräppost!
Namn E-post Meddelande Skicka in