Boka tid här

kontakt@jordangel.se 

soulwork by jordängel

Healing och Medial vägledning

Healing ÄR livskraft

- ju mer vi arbetar på vår egen balans och självläkning desto starkare blir vi. 

Jag är ingen samtalsterapeut, ingen psykolog. Hos mig pratar du inte igenom, stöper och blöter dina problem. Hos mig är det din själ, din kroppsenergi och dina inre önskningar som får tala.

Jag finns här för den som vill bli vägledd av sina förfäder, sin egen själ och med hjälp av livets egna kraft. 

Välkommen när tiden känns rätt för dig!

OM DU ÄR INTRESSERAD OCH VILL VETA MER KAN DU ALLTID BOKA ETT INITIALT KONSULTATIONSSAMTAL UTAN KOSTNAD MED MIG.

I mitt arbete följer jag Mediumförbundets etiska riktlinjer och rekommendationer . Klicka på texten för att komma till Mediumförbundets hemsida

Ett möte med mig

Just nu gör jag enbart vägledningar via möten online. Det betyder att vi antingen möts i ett internetsamtal eller via ett videomöte. Jag brukar spela in sessionen och sedan skicka den till dig som klient. Det brukar vara oerhört uppskattat och en fin del i min tjänst. Undantag är mina healingsessioner som sker i mitt hem utanför Karlstad. 

Hur förbereder du dig inför vårt möte?

Redan när du bokar ett möte med mig, så börjar andevärlden arbeta med mig. Intentionen är satt och våra energier är sammanflätade. Ett möte med mig innebär alltid stor healing oavsett i vilket ärende du kontaktat mig för. Därför är det viktigt att du har lugnt omkring dig när vårt möte börjar. Tänd gärna ett ljus och ha gärna något varmt att dricka till hands. Låt detta bli en stund, bara för dig!

Betalning

Betalning sker till jordängels  swishkonto 1234922399 senast dagen innan vårt möte äger rum. 

Ombokning gör du genom att skicka ett mail och det helst senast dagen innan.  

Avbokat möte efter att betalning genomförts återbetalas ej!

Godkänd för F-skatt

Medial vägledning & Andekontakt Karlstad, Örebro, Karlskoga och Kristinehamn

Andekontakt Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro

Andlig demonstration -
90 minute
r


Det finaste man kan få med sig från en andlig demonstration är övertygelsen att det finns ett liv efter döden. Livet går vidare. Man behöver inte vara död för att uppleva andevärlden och få andekontakt. Vi är alla en del av andevärlden hela tiden. Här öppnar jag upp för möjligheten till andliga möten i din egen hemmamiljö.

 400 SEK per person (minst 4 personer)

I vårt möte ingår en helande ljusövning, seans, vägledning med tarot- och orakelkort. Min intention är att ge alla ett personligt budskap. Mig hittar du i Karlstad nära till Örebro, Kristinehamn och Karlskoga. Välkommen för att få andekontakt!

Jag öppnar även upp för möjligheter att vi samlas i mina lokaler. Kontakta mig för mer information.

400 SEK                       BOKA
Healing och Medial vägledning Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro

Distanshealing:

Vid ett möte med distanshealing bokar vi först in en tid där vi har ett litet samtal via telefon eller videolänk innan själva behandlingen. Därefter kommer du få lägga dig bekvämt i ditt eget hem och ta emot distanshealing i ca 15 minuter. När behandlingen är klar ringer jag upp dig igen och förmedlar de budskap som jag fått till mig. Distanshealing är ett jättefint sätt att få tillgång till sin egen livskraft och ger dig en stund av sann avslappning. Jag själv kan uppleva att klienter kan finna större trygghet och ro när de befinner sig i sitt eget hem. 

Oavsett om du befinner dig i Karlstad, Örebro, Kristinehamn, Karlskoga eller någon annanstans i landet så kan du givetvis ta del av distanshealing!

Pris på distanshealing

Distanshealing med samtal och vägledning/ enbart distanshealing utan samtal

  500/350 SEK                       BOKA
Medial Vägledning Karlstad, Örebro, Karlskoga och Kristinehamn

Medial vägledning- Spiritual assessment -Vägledning genom olika dimensioner.
30/50 minuter

Med hjälp andevärlden, klientens och mina egna vägvisare, mina mediala förmågor och med hjälpa av tarot- och orakelkort kan du få svar på specifika frågor eller vägledning för de närmsta 3-6 månaderna. 

Exempel på frågor kan vara angående: relationsproblem, konfliktlösning, personlig utveckling, familjesituationer, arbete, studier

I nära samarbete med andevärlden tonar jag in mig på vad du behöver höra just nu och vad som kan hjälpa dig till utveckling och helande.

Medial vägledning sker genom videosamtal eller i mitt hem utanför Karlstad nära till Örebro, Karlskoga och Kristinehamn.

350/500 SEK                                BOKA
soulwork by jordängel

Medial vägledning med tarotkort

Medial Vägledning - låt din själ komma till tals

Ibland vet vi inte riktigt vad som fattas, vad vi egentligen vill eller vilken väg vi ska ta. Ibland är det svårt att höra sin egen själs röst. I en medialvägledningen blir jag en tolk av din inre röst och vad din egen energi faktiskt drar till sig och vad den skulle behöva för att komma i balans.

Här ger jag dig  vägledning med hjälp av min intuition och mediala förmåga samt (om så så önskas) genom tarot- och orakelkort.

Syftet med vägledningen är att du ska kunna få en ny infallsvinkel i din nuvarande livssituation. Vi tar upp olika mönster, hur du hamnat där du är och du kommer även att få konkreta verktyg för att hantera och hitta flöde i din framtid.

Du får själv välja om vårt samtal sker via video- eller röstsamtal. Detta bestämts i samband med att du får ditt tidsförslag efter genomförd bokning.

Det finns alltid en anledning till varför du sökt upp just mig. Jag öppnar upp för alla möjligheter till den andliga världen. Jag anser att alla får den vägledning som de behöver just nu, oavsett i form av kontakt av nära anhörig på andra sidan eller i rådgivning angående en relation eller ett karriärsval.

Befinner du dig i närheten av Örebro, Karlskoga, Karlstad eller Kristinehamn och är intresserad av medial vägledning? Då är du varmt välkommen till mig!


Fler tjänster

Utöver medial vägledning och andekontakt, erbjuder jag även andra tjänster som reiki healing och själsläsning. Läs gärna mer om mina andra tjänster här!

soulwork by jordängel

Kontakta mig

Skriv in dina uppgifter och vad du är intresserad av så kontaktar jag dig så snart som möjligt.  Dröjer mitt svar? Kolla så att inte mitt mail hamnat i din skräppost!

Namn E-post Meddelande Skicka in