Boka tid här

kontakt@jordangel.se 

SOULWORK BY jordängel


Jag erbjuder både healing på distans eller på plats i mitt hem utanför Karlstad. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig vidare. Hos mig får du en healingbehandling som utformas utifrån dina önskemål.
Som medium låter jag dig ta del av universums helande kraft - Varmt välkommen till Jordängel.

Reiki healing 

Reiki är en healingform som ursprugligen kommer från Japan. Ordet Reiki betyder Universiell livskraft. Reiki är en intelligent naturlig livskraft som påverkar vårt mänskliga energifält, vårt så kallade aura och kopplar oss till det vi behöver. Healingbehandlingar är för alla som vill utvecklas som person och för att uppnå bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt. 
healing hos jordängel

Hur går en healingbehandling till och och vad är det bra för?

Vid en healingbehandling så fungerar jag som en kanal, ett verktyg, som ett medium för universums helande kraft. Healingkraften är en naturlig universiell kraft som alla kan få tillgång till själva, eller få hjälp att återkoppla till genom en healingbehandling. 

Vi väcker din egen livskraft till liv igen, eller fyller på den. Vi ser till att du blir din egen generator igen och på sikt ser till att du alltid kan få åtkomst till den på egen hand. 


Så här står det på Svenska Reikiförbundets hemisda:

Hur fungerar Reiki?

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket. Läs mer under fliken ”Reiki är friskvård”.

Hur används Reiki?

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Många länder använder Reiki som kompletterande behandling inom traditionell sjukvård. I exempelvis USA används Reiki på gravida kvinnor för att minska smärta och ge lugn. I México används Reiki före och efter planerad operation för att ge patienten lugn och minska mängden komplikationer. I Storbritannien används minska Reikin som ett komplement vid traditionell cancerbehandling för att stärka kroppens självläkande krafter och minska stress och oro.

Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Reikienergin tillför mer mängd livsenergi, som kroppens egna självläkande krafter kan använda för att läka sig själv. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga.

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem.

När kan Reiki hjälpa?

Vad Reiki kan åstadkomma beror förstås också på problemens orsak. Om ischias orsakas av ett diskbråck kan Reiki inte ”bota” detta, men däremot lindra de muskelspänningar som uppstår i samband med den smärta som diskbråcket orsakar, och därmed reducera musklernas tryck på ischiasnerven. Diskbråcket finns kvar, men det blir lättare att leva med det.

Om det rör sig om så kallad ”falsk ischias”, som enbart orsakas av muskelspänningar som trycker på ischiasnerven kan Reiki vara en fullt tillräcklig behandlingsmetod för att bli symptomfri.

En cancerpatient kan få ett betydelsefullt stöd genom att komplettera med Reiki. Både sjukdomen och behandlingen med dess biverkningar är idag förknippade med smärta och rädslan för att dö. Med Reiki kan patienten få hjälp att minska både ångest och smärta, och därmed öka sin livskvalitet och få mer energi över till att leva med sjukdomen och förhoppningsvis tillfriskna. Läs gärna mer om detta under fliken Reiki och forskning”.
DISTANSHEALING
När du bokar healing på distans hos mig så betyder det att jag sänder reikihealing till dig på den plats du befinner dig på, utan ett fysiskt möte. Du kan med fördel lägga dig bekvämt i en soffa, säng eller yogamatta. Du bör ha lugn och ro omkring dig i en ostörd miljö och med fördel lite sänk belysning eller mörkt. Det gör inget om du är stressad eller orolig eller inte mår bra, reiki energin kommer hjälpa dig att slappna av och finna inre läkning. Du kan med fördel lyssna på någon lugn musik, meditationsmusik, avslappningsmusik, eller bara någon musik du tycker om. Helst då någon musik som du kopplar till just avslappning.  Efter att reikihealing behandlingen är över har vi ett återkopplande samtal via telefon eller videosamtal där jag berättar vad jag fick till mig under själva sessionen. Om du vill lägger jag även några orakelkort för ett budskap som hjälper dig på din livsväg,
HEALING HOS MIG
Den här sessionen genomförs vid ett fysiskt möte i min lokal i Sakttkärr utanför Karlstad nära till Örebro, Kristinehamn och Karlskoga. Här kommer du i en harmonisk miljö få lyssna på avslappnande musik och få en möjlighet att tanka upp livsenergi. Jag kommer att ge dig hands-on healing vilket innebär att jag hjälper dig att aktivera din egen livskraft.
Mina sessioner utformas utifrån vad du som kommer till mig behöver. Jag är utbildad inom Reiki och änglahealing. Jag har även en musikerbakgrund och erbjuder ljudhealing med hjälp av klangskål, koshi chimes samt  rainmaker. Om så önskas brukar jag även ha en liten del där jag ger budskap genom tarot och orakelkort. Det blir en skräddarsydd helande stund utifrån dina egna önskemål. 
HELANDE BUDSKAP
Innan en healingbehandling brukar jag lägga lite orakelkort för att få budskap om vilken intention vi ska sätta för din healingbehandling. Jag känner själv att en tydlig intention innan behandling ger en tydligare riktning för reikienergin att flöda genom. Efter avslutad behandling, har i ett samtal där jag berättar vad jag fick till mig under själva behandlingen. Under själva sessionen låter jag bara reikin flöda och väntar med kommentarer och vad jag får till mig för budskap tills healingessionen är klart.  Jag lägger även, om så önskas, lite orkaelkort för att du ska få ett läkande budskap med dig hem. Vi distanshealing sker detta återkopplande samtal via telefon eller videosamtal, om så önskas. 
SOULWORK BY jordängel

Vill du veta mer om Reiki Healing?

Visste du att Reikihealing är erkänns som friskvård? Besök gärna Reikiförbundets hemsida för att få mer inforamtion och för att för att få veta mer om Reiki.