kontakt@jordangel.se 

SOULWORK BY jordängel

VAD ÄR DET SOM JAG GÖR OCH VARFÖR KALLAR JAG DET FÖR JORDÄNGEL?

"Jag är utbränd, jag har ont, jag är deprimerad, jag misslyckas alltid, jag är utsatt för energitjuvar".                               

 Så länge vi identifierar oss med "problemet" kan vi aldrig förändra vår energi till någon annan form än den i fokuserar på. 

När du håller i en kopp med vatten och ger den reiki, livskraft så kan du känna hur kroppens vibrationer möter koppens och vattnets. Men du ändrar inte vibrationerna på koppen, inte heller på vattnet. Du förändrar din egen vibration för att möta koppen och vattnets vibration. Du öppnar upp för möjligheten att det är en möjlighet att mötas på energinivå och tillåter dig själv att fyllas med koppens och vattnets information.
Det är absolut en livsnödvändig egenskap som allt levande besitter att kunna anpassa sig till den miljö den befinner sig i, 
Den egenskapen har även vi människor, det känner vi till, men det betyder bara att vi har lärt oss att anpassa oss till de levnadsförhållanden vi hade som barn. Vår fysiska kropp, inklusive vår hjärna har lärt sig att anpassa oss utifrån de förutsättningar vi hade under vår uppväxt. Som vuxen finns det stora förutsättningar att vi fortsätter att leva utifrån den upplärda levnadsstrukturen som vi hade som barn. Det finns också stor risk att de medfödda förmågor, talanger och drömmar som du själv har inte uppmärksammats eller fått möjligheten att utvecklats på rätt sätt för att du inte befunnit dig i den typen av miljö som lyft de sidorna hos dig. 
Att träna kroppen till att klara en viss typ av uppgift eller aktivitet är en förutsättning. Annars har du inte fysisk styrka att genomföra det du vill ha. Men det är av absolut största vikt att du på själsnivå stabiliserar och etablerar den information som du vill att din kropp ska följa!
Skillnaden är att vara till exempel en person som vill och önskar att den var sångare eller idrottare. Eller att utifrån sitt innersta väsen uppleva att man av kärlek och lust och en viss typ av nöd känner att man verkligen vill sjunga för att uttrycka det man känner eller att man har energin som helt enkelt bara måste ut genom att utöva en viss typ av idrott som är den perfekta matchen för ens egen självuttryck och livsenergi. 
Jag har personligen egen erfarenhet av att arbeta mot högt uppsatta mål och att prestera under enormt hög press.
Jag gick under större delen av min grundskolegång i det som kallas för musikklass för att sedan på gymnasienivå fortsätta med musiken och sången. Efter det gick jag först på påbyggnadsutbildningar i musik för att sedan slutföra en 5-årig utbildning på musikhögskola med titeln masterexamen i västerländsk konstmusik med inriktning klassisk solistisk sång. 
Jag arbetade i många år som professionell sångerska både under min utbildningstid och efter. Men det var inte mitt kall och jag tappade "gnistan". Ingenting var roligt längre och jag hade inget att sjunga för. Jag hade inte längre något att säga. Det som hade motiverat mig var utbildningsformen i sig och människorna som befann sig där. Musiker är oftast väldigt intuitiva inkännande själar som har lätt att smälta in och fungera väl i en ensemble. Jag började efter det att arbeta som flygvärdinna. Även där var temat eldsjälar med stort fokus på samarbetet och att sammanhanget vi befann oss i skulle fungera under alla omständigheter. Det finns otroligt många forskningsbaserade metoder man använder sig av inom flygindustrin som vi tyvärr inte tar med oss ner på marken. I luften lär man sig att man måste vara balanserad, ha mat i magen, utvilad och frisk för att överhuvudtaget FÅ gå till jobbet. Då är man vad man på flygspråk skulle kalla för "fit for flight". Det är också en fråga som kabinchefen ställer innan man ens börjar med breafing: är alla fit for flight?.
Har du sovit dåligt, är utmattad eller sjuk är man vad man på flygspråk skulle kalla för "unfit for flight". Då är det bara att ringa och sjukanmäla sig! Skulle man ändå gå till jobbet och inte se ut att vara på topp skulle kabinchefen skicka hem en på bums redan innan breafing. 
Att gå in i ett flygplan som personal är som att kliva in i en tidskapsel. Alla personliga problem MÅSTE stanna på marken, utanför flygplanet. 
Ombord existerar enbart ETT enda fokus. Att alla ska samarbeta, ALLT ska fungera och ALLA måste må bra. Säkerheten först och alla följer beslutsfattarkedjan.
Uppe i luften är flygpersonalen de som ser till att alla mår bra, har mat i  magen och har det bekvämt. De är sjuksköterskorna, psykologerna, vännerna, föräldrarna, brandmännen, poliserna och livräddarna. Helt enkelt änglarna i luften.  
All den kunskap som jag besitter tack vare mina arbetserfarenheter vill jag ta med mig i mitt arbete. 
Jag har svårt att identifiera mig med titeln medium eller sierska. Jag är och har alltid blivit kallad Jordängel. Jag har alltid varit flygvärdinnan på jorden. Sett vart behoven finns och tillfredsställt dem. En ordlös service där jag alltid befunnit mig i människors brinnande helvete och aldrig förstått varför jag själv alltid klarar mig, varför aldrig jag stått i centrum för olyckan, varför alltid jag haft det så bra, träffat de rätta människorna, lyckats med det jag fått för mig att ha lust med och träffat snälla vänner och mannen i mitt liv redan vid 21 års ålder. Jag är den som ser, hör, känner och alltid känt att det varit mitt ansvar att hjälpa till helt enkelt för att det i vissa sammanhang bara varit jag som uppmärksammat att det funnits ett behov av hjälp.
Jag har genomgått alla typer av offerkoftor, martyrskap som finns och så klart hamnat i det valet som vi människor presenteras för om vi driver oss själva för långt från vår livsväg. Vill vi dö eller vill vi fortsätta leva, men utifrån våra själsliga gåvor och inte utifrån de mönster vår kropp och hjärna lärt sig under vår uppväxt. 
Mitt val var inte enkelt, men jag fick tydlig vägledning av bland annat änglarna att jag behövdes ett tag till. Inte enbart för att jag vid denna tidpunkt hade tre små barn, alla inom loppet av två år, utan också för att mina förmågor kunde vara värdefulla för andras läkning. 
Den stora vändningen kom 2016, men det var inte förrän 2018 som det riktiga arbetet började. En del kallar det "the heroes journey".

Jag tror att vi är vår egen jordängel.

När människor är med om extrema olyckor eller trauman och de berättar om hur deras skyddsängel lyfte upp dem och gav dem övermänsklig kraft att överleva så tror jag att det är vår egen aura som fått tillgång till oändlig livskraft och styrka för att överleva. 

Jag har själv upplevt extremt trauma att jag hamnar utanför min egen kropp och liksom tittar ner på mig själv och därifrån också ser ett större perspektiv och vad som behöver göras. Detta upplever jag är min själ som kliver ur min egen kropp för att visa vägen ut och hur jag ska handla för att överleva. Min egen själ är min egen skyddsängel. Min aura, energifältet kring min kropp växer vid adrenalinpåslag, mina sensorer vidgas och jag får tydligare information om min omgivning och hur jag på bästa sätt ska handla för att få det mest optimala resultatet till min egen fördel. 
Detta använder vi oss av hela tiden. Om du står på scen, spelar en viktig match, när vi opererar eller håller ett föredrag. 
Om vi har lärt oss att adrenalinpåslag betyder att vi utsätts för fysiskt våld, hamnar i fara eller hamnar i trubbel så kommer vår kropp och hjärna automatiskt alltid förknippa adrenalinkänslan med just det... rädsla. 

Genom att hela sig själv och börja arbeta med sig själv och sitt förflutna utifrån ett själsperspektiv kan vi matcha den livsväg vi önskar och är skapade för. Det är där vi hittar livsflöde, energi, sann lycka, och det är framför allt där vi kan tillföra mest till den livstid och det sammanhang som vi är födda till. 

Jag är en jordängel helt enkelt för att jag har insett att det är bara jag som kan rädda mig själv. Det är bara jag som kan förändra och förbättra mitt liv och det är bara jag som kan hela de sår och trauman som uppstått i mitt förflutna. 

Healing ÄR livskraft

- ju mer vi arbetar på vår egen balans och självläkning desto starkare blir vi. 

Jag är ingen samtalsterapeut, ingen psykolog. Hos mig pratar du inte igenom, stöper och blöter dina problem. Hos mig är det din själ, din kroppsenergi och dina inre önskningar som får tala.

Jag finns här för den som vill bli vägledd av sina förfäder, sin egen själ och med hjälp av livets egna kraft. 

Välkommen när tiden känns rätt för dig!

OM DU ÄR INTRESSERAD OCH VILL VETA MER KAN DU ALLTID BOKA ETT INITIALT KONSULTATIONSSAMTAL UTAN KOSTNAD MED MIG.

I mitt arbete följer jag Mediumförbundets etiska riktlinjer och rekommendationer