kontakt@jordangel.se 

Min egen Berättelse

Resan till min inre visdom

Medialiteten har funnits med mig i hela mitt liv.

Första andekontakten som jag minns var när min morfar kom tillbaka till mig efter hans död, då var jag fem år gammal.  Jag född och uppvuxen i Värmland, djupt präglad av folkmusikrötter och folkdans. I folkmusikvärlden är det mer accepterat att prata om och där lever folksägner, töcken och skrock sida vid sida med vardagen.

Många människor glömmer bort sitt ursprung och den intuition vi egentligen är födda med
Vi är födda med en inbyggd förmåga att vägleda varandra, med ju snabbare tempo vi lever i så förvinner den förmågan i takt med att vi måste fokusera på vår överlevnad istället för att finnas där för andra. Stress, stimmiga miljöer och beroende på vilken typ av natur vi vistas i präglar också våra prioriteringar. Om vi har fullt upp själva har vi knappast intresse eller förmåga att läsa av någon annan.

Det är kanske inte förrän livet ger oss en fallgrop som vi börjar reflektera över vad som egentligen är viktigt för oss 
Fallgropar i form av utbrändhet, sorg, olyckor osv. är en form av möjligheter att vidga vår uppfattning om vår mänskliga existens.

Min förmåga är att känna in de andar som följer din resa här på jorden och vad de har att säga dig om vart du befinner dig just nu. Jag kan känna in vad du själv väljer att dra till dig, (medvetet eller omedvetet). Jag går även in i det energifält som kallas Akashakrönikan, eller som jag kallar det Akashafältet. Det energifält som lagrar all information om dig och din omgivning sedan din själ föddes. Jag hjälper dig se din livsväg, om du befinner dig på den eller om du behöver byta riktning för att få överflöd i ditt liv. Överflöd kan bestå av framgång, relationer, vänskap, kärlek, glädje, jobb, hobbys och mycket, mycket mera.

Allt som är inom ramen av det jag gör är någon form av helande. Helande av din själ, kropp och ande.
Det är bara när vi känner oss helade som vi kan bryta karmamönster och tillåta oss själva att lämna svåra känslor bakom oss
Det är inte händelser i sig som ger oss trauma, det är vår egen personliga känsla av upplevelsen och dess omständigheter som ger oss sorg, trauma eller negativ karma.

Jag har varit stolthetens och envishetens representant på jorden. Jag har varit en sån där människa som alltid känt in andra människor utan att ens lägga märke till det. Jag har varit framgångsrik i både jobb och studier. Jag har en masterexamen i västerländsk konstmusik med inriktning klassisk solistisk sång. Jag har arbetat som flygvärdinna på både charter och inrikesflyg, som ensam och höggravid mattant till 380 elever, varit ordförande i min f d bostadsrättsförening. Jobbat som logevärdinna i sponsorslogen på en hockeyarena, ansvarig för mat och dryck, varit guide på konstmuseum. Jobbat som operatör på SOS-alarm och som servitris och receptionist på en av nordens modernaste kongressanläggningar.  Men alltid med det problemet att jag mått dåligt över alla andras problem. Jag vet att jag mått bra, varit frisk och är säker, men ändå har jag alltid, ALLTID haft ångest.

Allting drogs till sin spets när jag blev mor. Jag hade havandeskapsförgiftning och det fick förödande konsekvenser på mitt mående och min fysik. Jag fick en liten flicka och plötsligt så stod mitt mående i centrum. Jag mådde inte bra och jag blev smärtsamt medveten om att det helt plötsligt påverkade en annan individ. Dessutom någon jag älskade mest på hela jorden.

Sen rullade det nedför. Min pappa blev dödssjuk och min mormor gick bort, svårt sjuk i cancer. Två år senare fick jag tvillingar. En tung graviditet, tre små flickor hemma och det spelade ingen roll hur mycket min man och jag försökte pussla ihop vardagen så låg jag som en blöt fläck på badrumsgolvet och grät.

Nu var jag helt plötsligt så känslig att jag inte kunde sålla information, oavsett dimension. Jag såg och kände av både vår värld och andevärlden parallellt, och hur alla mådde. Det hade jag alltid gjort. 

Men nu kunde det vissa dagar gå så långt att jag gick på toaletten och kräktes på jobbet för att jag hade sådan smärta och ångest över något jag hört eller känt av.

Jag ville bara få andevärlden avstängd. Jag tänkte att jag skulle sluta känna av alla andra då. Kanske min ångest skulle upphöra då. Jag sökte mig till Anna-Lena Vikström. Ett medium som bor i min närhet. Jag tänkte att hon kunde hjälpa mig att "stänga av" min förmåga att se andevärlden. "Du har en fantastisk gåva", sa hon. Alla som kan se andar borde vara glada. Hon berättade att "när jag var liten trodde jag att alla människor kunde se andevärlden". Vänta nu, tänkte jag... vaddå "trodde att alla kunde se?". Gör inte alla det? Helt plötsligt kände jag mig utnyttjad av alla som dragit nytta av min starka och träffsäkra intuition. Jag började inse att jag hade " vänner" som använde mig som siare i deras vardag, utan att jag ens reflekterat över det. 

En gedigen umgängesrensning påbörjades. Jag påbörjade en ettårig mediumutbildning hos Anna-Lena och började söka information. Allt jag kom över. Jag mediterade, ibland i timmar, varje dag. Jag började avskärma mig från allt yttre brus. Jag slutade läsa tidningar, slutade se på nyheter och slutade lyssna på radio. Sakta men säkert började jag lära mig att ingen kan få mig att må dåligt om jag inte själv tillåter det. Det låter både klyschigt och provocerande, jag vet! Men nu för tiden är jag övertygad!

Mitt eget sökande har gått från en liten ficklampa i mörkret, med dåligt batteri till att bli en upplyst fyr för andra
Och det är där jag vill vara - för den som ger mig förtroendet!

Vem är vi när vi skalar bort alla lager av arv av beteendemönster, nedärvda åsikter och känsloagerande?
Vem är vi innerst inne, på själsnivå. Den kärnan i oss om aldrig förändras. Den vi behåller genom alla existenser och alla livstider?

Vilka val och livsmönster skulle vi vara villiga att förbättra eller förändra om vi hade den vetskapen?

Hittar vi den är vi ostoppbara. För då vågar vi leva i linje med vår egen livsväg. Det är när vi får uttrycka oss i samklang med våra själsliga gåvor som vi verkligen kan briljera, bli framgångsrika och känna genuin glädje på alla nivåer inom oss.

Kom ihåg: DU är den du väntar på!

Välkommen till din mest fantastiska resa, nämligen resan inåt mot ett högre medvetande 
Med värme och kärlek - Anna