kontakt@jordangel.se 

soulwork by jordängel

Konsultationer

Healing = livskraft

- Ju mer vi arbetar på vår egen balans och självläkning desto starkare blir vi. 

Jag är ingen samtalsterapeut, ingen psykolog! Hos mig pratar du inte igenom, stöper och blöter dina problem. Hos mig är det din själ, din kroppsenergi och dina inre önskningar som får tala.

Jag finns här för den som vill bli vägledd av sina förfäder, sin egen själ och med hjälp av livets egna kraft. 

Du behöver inte ha en specifik fråga, ibland känns det bara som om livet skaver. Skicka iväg ett mail till mig så bokar vi en tid som passar just dig. 

Välkommen när tiden känns rätt för dig!

OM DU ÄR INTRESSERAD OCH VILL VETA MER KAN DU ALLTID BOKA ETT INITIALT KONSULTATIONSSAMTAL UTAN KOSTNAD MED MIG.

I mitt arbete följer jag Mediumförbundets etiska riktlinjer och rekommendationer . Klicka på texten för att komma till Mediumförbundets hemsida

Åldersgränsen 18 år.

Ett möte med mig

Just nu gör jag enbart vägledningar via möten online. Det betyder att vi antingen möts i ett internetsamtal eller via ett videomöte. Jag brukar spela in sessionen och sedan skicka den till dig som klient. Det brukar vara oerhört uppskattat och en fin del i min tjänst. Undantag är mina healingsessioner som sker i mitt hem utanför Karlstad. 

Hur förbereder du dig inför vårt möte?

Redan när du bokar ett möte med mig, så börjar andevärlden arbeta med mig. Intentionen är satt och våra energier är sammanflätade. Ett möte med mig innebär alltid stor healing oavsett i vilket ärende du kontaktat mig för. Därför är det viktigt att du har lugnt omkring dig när vårt möte börjar. Tänd gärna ett ljus och ha gärna något varmt att dricka till hands. Låt detta bli en stund, bara för dig!

Betalning

Betalning sker till jordängels  swishkonto 1234922399 senast dagen innan vårt möte äger rum. 
Ombokning gör du genom att skicka ett mail och det helst senast dagen innan.  

Avbokat möte efter att betalning genomförts återbetalas ej!

Godkänd för F-skatt

Healing hos mig        

Healing är godkänd som stresshantering av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan använda den till healingbehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att healingbehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Healing hemma hos mig:

En healingsession hemma hos mig är som en helig stund av stillhet. Vi träffas i mitt hem i Skattkärr utanför Karlstad. Här kommer du i en harmonisk miljö få lyssna på avslappnande musik och få en möjlighet att tanka upp livsenergi. Jag kommer att ge dig hands-on healing vilket innebär att jag hjälper dig att aktivera din egen livskraft.
Mina sessioner utformas utifrån vad du som kommer till mig behöver. Jag är utbildad inom Reikihealing, distanshealing och universiell healing. Jag har även en musikerbakgrund och erbjuder ljudhealing med hjälp av klangskål, koshi chimes samt  rainmaker. Om så önskas brukar jag även ha en liten del här jag ger budskap genom tarot och orakelkort. Det blir en helande stund där är i flödet. 

Distanshealing:

Vid ett möte med distanshealing bestämmer bokar vi en tid då vi har ett litet samtal via telefon eller videolänk innan själva behandlingen. Sedan kommer du få lägga dig bekvämt i ditt eget hem och ta emot distanshealing i ca 15 minuter. Efter att behandlingen är gjort ringer vi upp igen och  du kommer få de budskap som jag fått till mig under tiden vi arbetat. Distanshealing är ett jättefint sätt att få tillgång till sin egen livskraft och en stund av sann avslappning. Jag själv kan uppleva att klienter kan finna större trygghet och ro när de befinner sig i sitt eget hem. 
                                        Mer info

Medial vägledning                     

Med hjälp andevärlden, klientens och mina egna vägvisare, mina mediala förmågor och med hjälpa av tarot- och orakelkort kan du få svar på specifika frågor eller vägledning för de närmsta 3-6 månaderna. 
Exempel på frågor kan vara angående: relationsproblem, konfliktlösning, personlig utveckling, familjesituationer, arbete, studier. Det vanligaste arbetet är att vägleda hur man kommer vidare ur en specifik situation och vad ens nästa steg är till utveckling, harmoni och balans i livet.

I nära samarbete med andevärlden, och vår högre  medvetande, tonar jag in mig på vad du behöver höra just nu och vad som kan hjälpa dig till utveckling och helande.

Andekontakt med nära och kära från andra sidan kan förekomma men garanteras inte och ingår inte i betalningen utan ges utan kostnad om den kommer.

Mötet sker genom videosamtal eller i mitt hem utanför Karlstad.

 Se mer av mitt arbete...

Halvårsläggning med tarot 

Med kortens och min intuitions hjälp tittar jag på hur ditt liv ser ut just nu, vilken utvecklingspotential du har inom önskat område och vad som är oundvikligt och hur du kan hantera situationen på bästa sätt .                    Mötet sker genom videosamtal

Årsläggning med tarot

OBS! Kan enbart bokas i januari och i juni!

En årsläggning innebär att jag läser av de energier som finns omkring dig och deras utvecklingspotential under året. Jag ger dig även konkreta nycklar och råd för det som ligger framför dig

Mötet sker genom videosamtal             Se mer av mitt arbete!

Soul realignment®                  En nyckel till ditt högre medvetande 

Med hjälp av Soul Realignment® som metod går jag in i den medvetandeström vi kallar akashaarkivet och läsa ur just din själs register. Här kan vi hitta information som kan hjälpa dig att ställa dig i lod med ditt sanna jag.  Ett slags coachande samtal där jag hjälper dig att hitta faktorer, aktiviteter och förhållningssätt i ditt eget liv som får dig att må bra, som hjälper dig att nå ett mer balanserat liv i överflöd. När jag skriver överflöd så menar jag ett liv där du kan känna tacksamhet och lycka i det du har idag, just nu. Hur du ska komma ur gamla mönster som inte längre tjänar ditt högsta bästa och hur och inom vilka områden som du kan hitta mest flöde och välmående. Vi utgår hela tiden utifrån din nuvarande livssituation och hur du ska uppleva tacksamhet i nuet. I en själsläsning får du hjälp att se ditt liv ur ett här-och-nuperspektiv där det bara finns ett fokus, och det är på nuet och framtiden. Vi medvetandegör de blockeringar och begränsningar som fastnat hos dig för att sedan ge dig själv tillåtelse att släppa dem. Denna metod ger dig friheten att ta makten över din egen situation och ta ansvar för det som tidigare beteenden som orsakat dig problem. Det är enbart genom medvetenhet och ansvar som vi
kan förändra våra beteenden. När vi gör det höjs vår vibration och steg för steg får vi mer tillgång till vår egen livskraft. Av mig får du konkreta övningar och råd. Efter vårt samtal är det din tur att i  21 sammanhängande dagar ta över och fullborda den reningsprocess jag startat. 
Denna tjänst kan vara värdefull för dig som egenföretagare, chef eller som privatperson.
Jag ger dig verktyg som du kan använda till att utveckla din verksamhet i den riktning som passar dig, i egenskap av teamledare, att utveckla dig som individ i din nuvarande livssituation, eller i en par- eller familjerelation.
På Nihal Academy er bjuder jag mina tjänster under fliken utbildade Soul Realignment® practitioners 
Vill du läsa mer om Soul Realignment®, besök grundarens websida: www.soulrealignment.com

Husrening med Soul Realignment® metoden.

Synkronisera din bostads energi med din egen. 
Vi dras till en bostad som har samma energivibration som vi själva. När vi utvecklas som människor, flyttar till ny bostad, eller får en förändrad familjebild så förändras vår egen energivibration. Vi sätter själva prägel på vårt eget hem med vår egen energi. Denna energi finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi flyttat ut. 
Det jag gör är att jag tar reda på om det finns energier, andar, eller andra typer av störningar som gör att du inte upplever harmoni i ditt eget hem. Exempelvis kan det finnas energimässiga dörrar som jordbundna själar kan färdas igenom eller självständiga negativa tankeformer riktat mot din bostad.
Detta utförs på distans. Efter utförd energibalansering har vi ett återkopplande samtal. 
soulwork by jordängel

ÖVRIGT

Om du är intresserad och vill veta mer kan du alltid boka ett initialt konsultationssamtal utan kostnad med mig. Annars kan du läsa mer ingående om mina tjänster längre ner på sidan.
SJÄLSLÄSNING MED SOUL REALIGNMENt® för vuxen familjemedlem
Initialt samtal - 15 minuter 
Detta ingår i en själsläsning hos mig: Mitt förarbete: 90 minuter långt förarbete där jag hämtar specifik information från din familjemedlems själsregister i akashakrönikan.  Jag tar reda på vem din familjemedlem är på själsnivå och dennes andliga gåvor. Jag tar även reda på eventuella begränsningar och blockeringar både från tidigare - och  nuvarande liv som kan påverka er nuvarande livssituation.
Telefonsession - 90 minuter långt samtal där jag presenterar mitt arbete
OBS! Den här själsläsningen erbjuder jag endast dig som redan gjort en  personlig själsläsning hos mig


 
Uppföljningssamtal efter slutförd själsläsningmed soul realignment®
Telefonsamtal - 30 minuter
Ett uppföljningssamtal efter slutförd själsläsning är en tjänst för dig som redan har gjort en själsläsning hos mig. Det är en möjlighet för fortsatt vägledning utifrån din själsprofil. Jag kan bekräfta om dina nuvarande val och livsmönster ligger i linje med din livsväg.


soulwork by jordängel

Vägledning med tarotkort

Vägledning - låt din själ komma till tals

Ibland vet vi inte riktigt vad som fattas, vad vi egentligen vill eller vilken väg vi ska ta. Ibland är det svårt att höra sin egen själs röst. I en medialvägledningen blir jag en tolk av din inre röst och vad din egen energi faktiskt drar till sig och vad den skulle behöva för att komma i balans.
Här ger jag dig  vägledning med hjälp av min intuition och mediala förmåga samt (om så så önskas) genom tarot- och orakelkort.
Syftet med vägledningen är att du ska kunna få en ny infallsvinkel i din nuvarande livssituation. Vi tar upp olika mönster, hur du hamnat där du är och du kommer även att få konkreta verktyg för att hantera och hitta flöde i din framtid.
Du får själv välja om vårt samtal sker via video- eller röstsamtal. Detta bestämts i samband med att du får ditt tidsförslag efter genomförd bokning.
Det finns alltid en anledning till varför du sökt upp just mig. Jag öppnar upp för alla möjligheter till den andliga världen. Jag anser att alla får den vägledning som de behöver just nu, oavsett i form av kontakt av nära anhörig på andra sidan eller i rådgivning angående en relation eller ett karriärsval.


Intiutiv

HEALING

Den här sessionen genomförs enbart vid ett fysiskt möte i mina lokaler utanför Karlstad. Här kommer du i en harmonisk miljö få lyssna på avslappnande musik och få en möjlighet att tanka upp livsenergi. Du kommer ligga bekvämt påklädd på en behandlingsbädd med varm filt över dig. Jag kommer att ge dig hands-on healing vilket innebär att jag hjälper dig att aktivera din egen livskraft.
Mina sessioner utformas utifrån vad du som kommer till mig behöver. I mina sessioner tar jag ofta hjälp av änglarna och dess helande energi. Om du är redo så öppnar jag över upp för ett möte med din skyddsängel vilket brukar bli en stark och helande upplevelse. Det du får med dig hem är verktyg för att utveckla relationen med din skyddsängel och budskap den bär på.
Healing är en holistisk behandlingsmetod där vi utgår från att både kropp och psyke ses som en helhet. Här behandlar vi inte bara enskilda symptom, vi tillåter istället healingenergin flöda genom hela kroppen. Healing är en effektiv behandlingsmetod som hjälper dig med bland annat smärta, stressreducering, ångest, fysiska och mentala blockeringar. Detta är en fantastisk och naturlig läkningsprocess där vi hjälper kroppen att fylla på sina egna energiförråd.
soulwork by jordängel

Kontakta mig

Skriv in dina uppgifter och vad du är intresserad av så kontaktar jag dig så snart som möjligt.  Dröjer mitt svar? Kolla så att inte mitt mail hamnat i din skräppost!
Namn E-post Meddelande Skicka in